LS3 till din Caddy
Detta är en av våra mest populära bilinredningar till VW Caddy Standard. Du får bra förvaringsmöjligheter för såväl dina verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och ditt absolut minsta sortiment. Lådorna är populära att komplettera med våra nya sortimentlådor. Samt att komplettera gaveln med våra nya Smartboxar för att maximera förvaringsutrymmet.
5.843 SEK
Välj en annan kategori

Takräcke 1750mm till rails (Ett par)

Art. nr.T-RAIL-1750-2B

Komplett takrailssats (1 par) från Thule till fordon med original rails på taket eller med rails på flaket. Inbyggt vred i foten för enkel montering.

Lasthållarfoten monteras enkelt på fordon med takreling (EJ integrerad takreling).
Den ergonomiska momentnyckeln indikerar när foten är säkert och korrekt fastsatt på fordonet.
Gummibeläggningen skyddar relingens yta och ger perfekt passform.
Låses fast på fordonet med Thule One-Key-lås (ingår)

Allmän information fotsats:
För bilar med takreling (EJ integrerad takreling)
Maxlast 100 kg, kontrollera även biltakets maximala lastkapacitet.

Allmän information takräcken:
Aluminiumrör
Längd: 1750 mm
Bredd: 50 mm
Höjd: 37 mm

Leveransomfattning:
Satsen innehåller 4 st. fötter och 2st takräcken med gummilister.

Totalmått

1750mm
137mm
96mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

0.0kg
45min
1 dag
12mån
X
3 430 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.