Krocksäkerhet
Från dag ett har din säkerhet varit vår utmaning och fokus. Man vet aldrig när olyckan slår till på våra vägar. Idag ställs inga riktiga krav på att bilinredningar behöver krocktestas.

Etikett för Förstahjälpen

Art. nr:68-10-10-3

Etikett för bilen utsida.
98 SEK
Exkl. 25 % moms

Storlek

Längd: 100 mm
Höjd: 100 mm
Bredd: 1 mm
Vikt: 0.0 kg

Information

Montagetid: 1 min
Leveranstid: 1 dag
Garanti: 12 mån
X
Lägg till
Produktinformation
Etikett för bilens utsida för att upplysa om bilen har förstahjälpen väska

Etikett för Förstahjälpen

Etikett för bilen utsida.
98 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.