Krocktest på riktigt!
Vårt största säkerhetsprojekt genom tiderna!

Takräcken 2st till VW Caddy & Caddy Maxi (till 2020)

Art. nr:T-CADDY-1200-B2

Endast fram till årsmodell 2020! 2st Takräcken till VW Caddy & Caddy Maxi
1 732 SEK
Exkl. 25 % moms

Storlek

Längd: 0 mm
Höjd: 0 mm
Bredd: 0 mm
Vikt: 3.4 kg

Information

Montagetid: 42.4 min
Leveranstid: 1 dag
Garanti: 36 mån
X
Lägg till
Produktinformation
Våra Svensktillverkade Lastbågar till Caddy och Caddy Maxi är utvecklade för att ha så låg och slimmad design som möjligt. Våra bågar är tillverkade i strängsprutad aluminium (6063 T6) som har en naturanodiserad yta som gör att de tål tuffa miljöer och de blir dessutom snygga. Våra takräcken är de lägsta på marknaden, vilket underlättar mycket när bilen ska in i ett parkeringsgarage, eller liknande.
När vi utvecklade våra takräcken tänkte vi enkelhet och funktionalitet för våra lastbågar. Detta resulterade i att våra profilspår är anpassade efter M8 skruv. Detta gör att man enkelt kan montera en gummilist, vilket gör att produkterna ligger mjukare på takräcket. Profilspåren gör det också möjligt att dölja kablar för exempelvis arbetsljus och varningsljus.
Med vår smarta extrafot kan du justera höjden så alla bågar ligger i nivå med varandra. Hos oss kan du även komplettera med en tredje och en fjärde båge.

Takräcken 2st till VW Caddy & Caddy Maxi (till 2020)

Endast fram till årsmodell 2020! 2st Takräcken till VW Caddy & Caddy Maxi
1 732 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Takräcke 1200mm till rails (Ett par)

Takrailssats med 1200mm långa rör. Låssats ingår.
2 929 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Takräcke 1350mm till rails (Ett par)

Takrailssats med 1350mm långa rör. Låssats ingår.
2 929 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.