Kit

Här hittar du modellanpassad skyddsinklädnad som isolerar och är ljuddämpande. Väggar och tak är i sandwich polypropylene (plast) vilket ger lägre vikt jämfört med många andra material samt att de inte drar åt sig fukt.

Beklädnad Väggar & Golv Caddy L2 Dubbeldörr (till 2020)

Endast fram till årsmodell 2020! Beklädnad med väggar & golv
6 006 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Beklädnad Väggar & Golv Caddy L1 (till 2020)

Endast fram till årsmodell 2020! Beklädnad med golv & väggar.
4 979 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Beklädnad Väggar & Golv Caddy L2 (till 2020)

Endast fram till årsmodell 2020! Beklädnad med väggar & golv
5 939 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Beklädnad Väggar & Golv Caddy L1 Dubbeldörr (till 2020)

Endast fram till årsmodell 2020! Beklädnad med golv & vägg
4 516 SEK
Exkl. 25 % moms
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.