TAKRÄCKEN 2ST TILL VW CADDY & CADDY MAXI
Våra Svensktillverkade Lastbågar till Caddy och Caddy Maxi är utvecklade för att ha så låg och slimmad design som möjligt. Våra bågar är tillverkade i strängsprutad aluminium (6063 T6) som har en naturanodiserad yta som gör att de tål tuffa miljöer och de blir dessutom snygga. Våra takräcken är de lägsta på marknaden, vilket underlättar mycket när bilen ska in i ett parkeringsgarage, eller liknande.
1.653 SEK

Takutrustning Citroën Jumpy 

Med en takplattform kan man skapa tillgänglighet och lastutrymme på transportbilens tak. Lastbågar öppnar upp för många olika typer av förvaringsalternativ. I vårt sortiment finns lastrullar som kombinerat med just lastbågar blir ett bra hjälpmedel när du exempelvis ska lasta och lossa material som exempelvis brädor. Lastrullar finns även kombinerat med steghållare för snabb åtkomst. Rörhylsor är ett annat tillbehör inom takutrustning där du kan förvara exempelvis VP-rör för snabb åtkomst. Här hittar du takutrustning för Citroën Jumpy. Hittar du inte det du söker hjälper vi dig att hitta rätt produkter och anpassningar för just dina behov.
Tackräcke i svensk design och takbågar av högsta kvalitet Prisexempel 1839 SEK

Takräcke

Tackräcke i svensk design och takbågar som håller hög kvalitet rakt igenom.
Visa 4 produkter i kategorin
Effektiv och prisvärd lastsäkring för lastbågar och takräcken. Prisexempel 81 SEK

Tillbehör takutrustning

Lastsäkring och andra tillbehör som rörhylsor och lastfångare.
Visa 12 produkter i kategorin
Användarvänliga takboxar Prisexempel 7600 SEK

Takboxar

Högkvalitativa takboxar anpassade för Svenska förhållanden.
Visa 2 produkter i kategorin
Stegar tillverkade i rostfritt stål eller aluminium Prisexempel 2099 SEK

Stegar

Stegar som skall monteras på bakdörr
Visa 4 produkter i kategorin

Hittade du inte vad du sökte efter?

Visa alla produkter i kategorin Takutrustning

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.
image
Ops...

Du har inte lagt till addon produkter i varukorgen!

Vill du lägga till produkterna i kassan?