LS3 till din Caddy
Detta är en av våra mest populära bilinredningar till VW Caddy Standard. Du får bra förvaringsmöjligheter för såväl dina verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och ditt absolut minsta sortiment. Lådorna är populära att komplettera med våra nya sortimentlådor. Samt att komplettera gaveln med våra nya Smartboxar för att maximera förvaringsutrymmet.
5.843 SEK
Välj en annan kategori

Calix takbox Nordic loader VIT

Art. nr.T5-2250-900-280

Calix takbox Nordic Loader

Calix Nordic Loader är utvecklad med fokus på kvalitet, design och användarvänlighet.
Konstruktionen bygger på egenutvecklad och banbrytande teknik med dubbla plastskal för att uppnå styvheten och stabiliteten från en glasfiberbox men med ABS-plastens lägre vikt. Genom detta har vi uppnått marknadens mest stabila sidoöppnade takbox tillverkad i 100 procent återvinningsbar ABS-plast.

Den låga, strömlinjeformade designen följer bilens linjer och skapar en integrerad känsla mellan takbox och bil. För att förstärka detta ytterligare har den inga synliga nitar på utsidan och blankt material i både lock och botten.

För att underlätta användningen är takboxen konstruerad med sidoöppning från bägge sidor (Dual Opening), integrerat handtag och låg lasttröskel.
Längst fram är Nordic Loader utrustad med vår egenutvecklade och patenterade Safety Nose för maximal säkring av lasten.
Calix Nordic Loader har inbyggd LED-belysning och levereras med det smarta, slimmade snabbfästet Quick Grip som gör monteringen snabb och enkel.

Tekniska specifikationer
Volym:430 liter
Vikt:30 kg
Längd:225 cm
Bredd:90 cm
Höjd:28 cm
Maxlast:75 kg
Maxhastighet:130 km/h
Fäste:Quick Grip
Lås:Centrallås
Öppna/stäng:Dual opening
City Crash test:Ja
Utrustning:Safety Nose, LED-lampa

Totalmått

2250mm
280mm
900mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

30.0kg
45min
6 dagar
36mån
X
7 600 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.