Välj en annan kategori

Takbox Packline Elegance VIT

Art. nr.T5-2250-810-300


Elegant och monteras nära bilens tak
Packline F Elegance monteras nära bilens tak. Takboxen kombinerar god plats med eleganta linjer. Med en längd på 225 cm och en lastvolym på 420 liter får du plats till det mesta.
Med snabbfästet iZi2connect är takboxen lätt och enkel att montera. Vårt LiftOff-system ger i och ur lastning från tre sidor samtidigt.

Lätt och miljövänlig
Takboxen har ljuddämpande packning mellan lock och botten, och den är tillverkad i miljövänlig, högglanspolerad ABS.

Totalmått

2250mm
280mm
900mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

30.0kg
45min
6 dagar
36mån
X
7 900 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.