Välj en annan kategori

Takräcken 2st till Fiat Doblo & Opel Combo

Art. nr.T-CD-1400-B2

Våra Svensktillverkade Lastbågar till Ford Connect är utvecklade för att ha så låg och slimmad design som möjligt. Våra takräcken är de lägsta på marknaden, och detta underlättar mycket när bilen ska in i ett parkeringsgarage, eller liknande.
Våra bågar är tillverkade i strängsprutad aluminium (6063 T6) som har en naturanodiserad yta som gör att de tål tuffa miljöer och de blir dessutom snygga.
När vi utvecklade våra takräcken tänkte vi enkelhet och funktionalitet för våra lastbågar. Detta resulterade i att våra profilspår är anpassade efter M8 skruv. Detta gör att man enkelt kan montera en gummilist, så produkter ligger mjukare på takräcket.
Profilspåren gör det också möjligt att dölja kablar för exempelvis arbetsljus och varningsljus. Hos oss kan du även komplettera med en tredje och en fjärde båge. Med vår smarta extrafot kan du justera höjden så alla bågar ligger i nivå med varandra.

Totalmått

1400mm
0mm
0mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

3.4kg
44.8min
1 dag
36mån
X
1 633 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.