Smarta tillbehör

Här hittar du smarta tillbehör till din bilinredning såsom Festoolfack och väskhållare. Komplettera din inredning med smarta tillbehör som passar just dig. Hittar du inte de du söker hjälper vi dig att hitta rätt produkter och anpassningar efter ditt behov.
Välj en annan kategori

Festoolfack 50mm

Festoolfack 50mm
464 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Festoolfack 100mm

Festoolfack 100mm
449 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Smartbox Pärm

Smartbox Pärm för snabb och smidig hantering av pärmar.
416 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Väskhållare (Par)

Flexibel Väskhållare som passar de mesta lådorna.
268 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad och Växjö. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.

Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.