LS3 till din Caddy
Detta är en av våra mest populära bilinredningar till VW Caddy Standard. Du får bra förvaringsmöjligheter för såväl dina verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och ditt absolut minsta sortiment. Lådorna är populära att komplettera med våra nya sortimentlådor. Samt att komplettera gaveln med våra nya Smartboxar för att maximera förvaringsutrymmet.
5.843 SEK
Välj en annan kategori

Verktygstavla 400x1575mm

Art. nr.I67-40-160

En eller flera verktygstavlor gör bilen till en mobilarbetsplats helt på dina egna villkor. Kombineras genom ett stort urval av krokar och smartboxar. Skapa den mix ditt arbete kräver. Verktygstavlor är byggda i 1mm AZ185 Aluminium-zinkbelagd Dx51stålplåt och
dem stansade hålen är 10mm x 10mm vilket gör hela tavlan enkel att anpassa med våra tillbehör.

Totalmått

1575mm
400mm
17mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

5.2kg
20min
1 dag
36mån
X
922 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.