Välj en annan kategori

Dubbelgolv högt 3-lådor

Art. nr.D36-CON-L2H1-Y14-H-L3

Optimera dina förvaringsmöjligheter i bilen genom ett dubbelgolv.
Passar Ford Connect L2H1
Tack vare de långa utdragbara lådorna får man en god översikt över sitt material & sina verktyg samtidigt som allt ligger dolt och säkert.
Dubbelgolvet levereras med 1st justerbar avdelare till varje låda.

Detta dubbelgolv består av 3st lådor varav 2st som man drar ut bakåt samt 1st som man drar ut genom sidodörren.
Lasthöjden i samtliga lådor är 295mm.
Lådorna bakåt har en lastlängd på 1235mm & lådan i sidodörren 1235mm.
Lastbredden i lådorna bakåt är 435mm & 590mm, lådan i sidodörren har 435mm lastbredd.

Dubbelgolv

Work Systems dubbelgolv är utformade för att passa perfekt, vi monterar eller levererar skräddarsydda lösningar för just din arbetsbil.
Vi erbjuder marknadens bästa priser med 36 månaders garanti på alla våra dubbelgolv. Till våra dubbelgolv använder vi halksäkert Wira golv i stark björkplywood.
Lådorna under dubbelgolvet använder vi våra stabila teleskåpskenor som ger en mjuk öppning och stängning samt ger 100% utdragsmöjlighet.
Det finns även möjlighet att komplettera våra dubbelgolv i efterhand med andra inredningar eller tillbehör som avdelare som ger möjlighet att hålla enkel ordningar i lådorna och gummimattor som minskar vibrationer.
Ring eller besök oss för ett skräddarsytt dubbelgolv efter dina önskemål.

Totalmått

0mm
360mm
0mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

99.7552kg
240.6min
1 dag
36mån
X
9 748 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.