Du har valt Citroën
Våra bilinredningar passar Citroën perfekt och hjälper till att hålla ordning och reda. Dessutom spar bilinredning din tid och du kan arbeta än mer effektivt.
... Läs mer

Lösa Detaljer

Vi säljer främst färdiga system, specialanpassade inredningar eller bilutrustning som exempelvis frontbågar, rolltop med flera där vi även installerar systemen och utrustningen i våra kunders transportbilar. Men här kan du även köpa lösa detaljer så som gummimattor, plastbackar, gavlar, hyllor, skruvstäd, lådor och mycket mer.
Välj en annan kategori
532 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till
567 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till
497 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till
433 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till
532 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till
300 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.