Välj en annan kategori
Flaklock i svart aluminium passande Ford Ranger 2012-.

Flaklock i svart aluminium passande Ford Ranger 2012-.

Art. nr.953-RANG-Y16-DH-FL

Ett unikt anpassat flaklock till Ford Ranger (utan flakbåge). Detta är ej lämpligt att montera på WildTrak modellen där man plockat bort WildTrakbågen.

Information:

Dessa helt svarta flaklock är tillverkade med förstärkningar i locket vilket gör det mycket stabilt och tåligt. Locket är utrustat med ett popup handtag som är låsbart med nyckel. De kraftfulla gaskolvarna gör så att locket öppnar upp sig mycket vilket underlättar åtkomsten på flaket.
OBS! Finns endast för Dubbelhytt.

Totalmått

1535mm
90mm
1600mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

30.0kg
240min
1 dag
12mån
X
10 900 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.