Välj en annan kategori
Rolltop (flakjalusi) till Ford Ranger WildTrak 2012-.

Rolltop (flakjalusi) till Ford Ranger WildTrak 2012-.

Art. nr.953-RANG-Y12-DH-RTW

Denna Rolltop Black edition (flakjalusi) är helt modellanpassad till Ford Ranger WildTrak 2012-.

Produktbeskrivning:

Work System Rolltop´s är till 100% handgjorda i anodiserad aluminium med patenterade lameller som ger den en mjuk och så friktionsfri funktion som möjligt. Aluminiumlamellerna skyddar även mot inbrott då det inte går att skära emellan dem.
Den svarta PVC vinylen ovanpå är helt vattentät och bleks ej av UV-strålningen samt är väldigt lätt att hålla ren från smuts och t.ex. snö. Detta ihop med ett bra dränage både ut med sidorna och i lådan där Rolltopen rullas in i gör att den praktiskt taget är helt vattentät.
Monteringen sker helt utan att man borrar i fordonet (om inte flakbåge och sidorails skall monteras). En annan positiv sak med den är att den fungerar som en stor vindspoiler som gör fordonet mer bränslesnålt. Alla Rolltops som vi lagerhåller är till Dubbelhytt. Om man önskar till Enkelhytt så är det beställningsvara.

OBS! Fr.o.m. 2018 års modell så är det gjort en liten ändring på bilens WildTrak båge, så följ bifogad monterings instruktion så ser ni skillnaden från den äldre modellen.

Totalmått

0mm
0mm
0mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

48kg
300min
1 dag
12mån
X
14 990 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.