Välj en annan kategori

Rolltop Ford Ranger WildTrak 2012-.

Art. nr.953-RANG-Y12-DH-RTW

Stilren och funktionell design i svart och mycket enkelt montage.
Passar Ford Ranger WildTrak 2012-. JALUSIN ÄR TILLVERKAD I ALUMINIUM MED ALUMINIUM LAMELLER SOM GÖR ATT DET INTE GÅR ATT SKÄRA UPP VID INBROTTSFÖRSÖK M.M.
OBS! Fr.o.m. 2018 års modell så är det gjort en liten ändring på bilens WildTrak båge, så följ bifogad monterings instruktion så ser ni skillnaden från den äldre modellen.

Totalmått

0mm
0mm
0mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

48kg
300min
1 dag
12mån
X
14 900 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad och Växjö. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.

Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.