Välj en annan kategori

Rolltop Ford Ranger 2012- med vanligt flak.

Art. nr.953-RANG-Y12-DH-RT

Marknadens mest flexibla rolltop som ger ett bra skydd från väder* och stöld. Flakjalusiet går att ställa i tre lägen; helt öppen, öppen till hälften och helt stängd. Rolltoppen är vädertätad vilket ger ett bättre skydd för din last, utöver det sänker den även bränsleförbrukningen tack vare minskat vinddrag. Konstruktionen är aluminium med en jalusivinda i galvaniserat 1,5 mm stål med tillhörande rör för dränering. Låset på rolltoppen har ett nytt ergonomiskt handtag. Enkel och smidig montering som sker helt utan att borra i fordonet. För ökad lastmöjlighet finns det takräcken att montera (säljs separat).JALUSIN ÄR TILLVERKAD I ALUMINIUM MED ALUMINIUM LAMELLER SOM GÖR ATT DET INTE GÅR ATT SKÄRA UPP VID INBROTTSFÖRSÖK M.M.
OBS! Passar ihop med original flakbågen!
Passar: Ford Ranger 2012-.
*Väderskyddet varierar beroende på fordonets flakkonstruktion och hur det dränerar vatten.

Totalmått

1830mm
370mm
25mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

48kg
240min
1 dag
12mån
X
14 900 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad och Växjö. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.

Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.