LS3 till din Caddy
Detta är en av våra mest populära bilinredningar till VW Caddy Standard. Du får bra förvaringsmöjligheter för såväl dina verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och ditt absolut minsta sortiment. Lådorna är populära att komplettera med våra nya sortimentlådor. Samt att komplettera gaveln med våra nya Smartboxar för att maximera förvaringsutrymmet.
5.843 SEK
Välj en annan kategori

Röd flakkåpa Navara, Alaskan dubbelhytt med centrallås.

Art. nr.953-NAV-Y16-RÖD-Z10

Work Systems kvalitetskåpa tillverkad i glasfiber och lackerad i bilens färg och unikt framtagen till Nissan Navara dubbelhytt för bästa passform. Levereras med tonade bak och sidorutor.

Beskrivning:

- Lackerad i bilens färg.
- Centrallås på bak och sidoluckorna.
- Innerbelysning LED.
- Högt bromsljus.
- Innerklädsel i vinyl.
- Defroster på bakrutan.
- Rostfria lås och gångjärn.
- Enkel att montera med fästen som inte kräver någon borrning i bilen.
- Kåporna levereras utan takrails.
- OBS! Var noga med att skriva med den färgkod som du önskar få kåpa lackerad i.

Totalmått

0mm
0mm
0mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

70.0kg
240min
10 dagar
24mån
X
24 900 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.