Välj en annan kategori

Rolltop till Nissan Navara 2016-.

Art. nr.953-NAV-Y16-DH-RT

Marknadens mest flexibla rolltop som ger ett bra skydd från väder och stöld. Flakjalusiet går att ställa i tre lägen; helt öppen, öppen till hälften och helt stängd. Rolltoppen är vädertätad vilket ger ett bättre skydd för din last, utöver det sänker den även bränsleförbrukningen tack vare minskat vinddrag. Konstruktionen är aluminium med en jalusivinda i galvaniserat 1,5 mm stål med tillhörande rör för dränering. Låset på rolltoppen har ett nytt ergonomiskt handtag med ett nytt lås, och går att lita på när kylan kommer. Enkel och smidig montering som sker helt utan att borra i fordonet. För ökad lastmöjlighet finns det lastrails att montera (säljs separat). Passar till Nissan Navara 2016-.JALUSIN ÄR TILLVERKAD I ALUMINIUM MED ALUMINIUM LAMELLER SOM GÖR ATT DET INTE GÅR ATT SKÄRA UPP VID INBROTTSFÖRSÖK M.M.
Passar Nissan Navara 2016-.

Totalmått

0mm
0mm
0mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

48kg
240min
1 dag
12mån
X
14 900 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad och Växjö. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.

Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.