Välj en annan kategori

Flaklock i aluminium passande Mitsubishi L200 och Fiat Fullback 2016-.

Art. nr.953-L200-Y16-DH-FL

Vårt flaklock är tillverkat i svart aluminium skyddar inte bara lasten från väder och vind utan minskar även drivmedelsförbrukningen. Vill man utnyttja ovansidan kan man beställa sidorails där man kan montera räcken på om man skulle ha behov av att köra t.ex. cyklar eller gods. Om man lyfta bort flaklocket går det smidigt med den smarta gångjärns konstruktionen som gör locket lätt att demontera på någon minut.
Passar tilll Mitsubishi L200 och Fiat Fullback 2016-.

Totalmått

1535mm
90mm
1600mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

30kg
90min
1 dag
12mån
X
12 900 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad och Växjö. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.

Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.