Välj en annan kategori

Rolltop Isuzu D-max 2012-.

Art. nr.953-ISU-Y12-DH-RT

En av marknadens starkaste Rolltop där det går att lasta ovan på den. Monteringen är mycket enkel och den är låsbar och kan ställas i flera utdragslägen. JALUSIN ÄR TILLVERKAD I ALUMINIUM MED ALUMINIUM LAMELLER SOM GÖR ATT DET INTE GÅR ATT SKÄRA UPP VID INBROTTSFÖRSÖK M.M.
Alla monterings detaljer medföljer.

Totalmått

0mm
0mm
0mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

48kg
180min
1 dag
12mån
X
14 900 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad och Växjö. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.

Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.