Välj en annan kategori

Rolltop Toyota HiLux 2016-.

Art. nr.953-HI-Y16-DH-RT

Marknadens mest flexibla Rolltop med möljigheter att montera tillbehör på som ger bilen många möjligheter så som t.ex. takräcksrails, flakbåge och lastgaller m.m. Monteringen är mycket enkel och sker helt utan att skruva i bilen, och den är låsbar och kan ställas i flera utdragslägen. Passar dubbelhytt. Passar till Toyota HiLux 2016-.JALUSIN ÄR TILLVERKAD I ALUMINIUM MED ALUMINIUM LAMELLER SOM GÖR ATT DET INTE GÅR ATT SKÄRA UPP VID INBROTTSFÖRSÖK M.M.

Totalmått

1615mm
250mm
0mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

48kg
240min
1 dag
12mån
X
14 900 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad och Växjö. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.

Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.