Välj en annan kategori

Säkerhetslås till 2st dörrar (Självlåsande när du slår igen dörren)

Art. nr.938-DLASS-A2

Tillverkad i en borrsäker snygg design som låser sig när du stänger dörren så man inte glömmer låsa säkerhetslåset. Och vid upplåsning så kan man använda samma nyckel till båda låsen för förenkla för användaren.
Passar till bilar med en skjutdörr och dubbla bakdörrar!

Totalmått

100mm
100mm
40mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

1.0kg
60min
1 dag
12mån
X
3 499 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.