Välj en annan kategori

Inbrottskydds galler skjutdörr Caddy 2016-.

Art. nr.938-CADDY-Y16-GSD-S

Ett enkelt sätt att skydda bilens verktyg från stöld. Våra stöldsskyddsgaller är skräddarsydda för att garantera perfekt passform i varje fordon. Byggda i 1,5 mm stål med svart pulverlack. Passar VW Caddy med skjutdörr.

Totalmått

600mm
520mm
11mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

2.0kg
0min
1 dag
12mån
X
1 390 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.