LS3 till din Caddy
Detta är en av våra mest populära bilinredningar till VW Caddy Standard. Du får bra förvaringsmöjligheter för såväl dina verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och ditt absolut minsta sortiment. Lådorna är populära att komplettera med våra nya sortimentlådor. Samt att komplettera gaveln med våra nya Smartboxar för att maximera förvaringsutrymmet.
5.843 SEK
Välj en annan kategori

Inbrottsskyddsgaller Partner/Berlingo för dubbel dörrar bak med torkare.

Art. nr.938-BP-Y08-GBD-S

De är mycket enkla att montera på några få minuter, och skyddar dina dyra verktyg mot tjuven.
Kommer parvis.
1,5 mm svartlackad plåt.
Unikt utformade till varje bilmodell med mycket bra genomsikt.
För bil med skjutdörr.
Passar Peugeot Partner och Citroen Berlingo med dubbeldörrar bak och torkare.

Totalmått

700mm
510mm
30mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

2.0kg
30min
1 dag
12mån
X
1 390 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.