Välj en annan kategori
Frontbåge EU till Ford Transit 2014-.
Frontbåge EU till Ford Transit 2014-.

Frontbåge EU till Ford Transit 2014-.

Art. nr.931-TRAN-Y14-EU

Denna EU godkända frontbåge är unikt modellanpassad till Ford Transit 2014- och följer bilens linjer snyggt.
Monteringsdetaljerna är noga framtagna till modellerna ovan för att få en så stabil infästning och enkelt montage som möjligt.
Frontbågen har fästen för 2-3 st extraljus alt. LED ramp. Av dem har vi en mängd olika varianter som du kan välja mellan.
Passar ihop om bilen har säkerhets assistans system (radar). Och om bilen har parkeringssensor framåt så skuggas två av dessa och blockers måste sättas över dessa och de medföljer i monteringssatsen. (OBS! Ordinarie pris: 4790:-)

Produktinformation:

-Frontbågarna är godkända av EU (EC/78/2009).
-Högglanspolerad.
-Tillverkade i SS2333 stål med mycket hög korrosionsbeständighet.
-Diameter 63mm
-Plats för 2-3 extraljus alt. Ledljus ramp
-Modellspecifika fästen.
-Framtagna i maskiner med hög precision.

Totalmått

1100mm
530mm
285mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

7.0kg
120min
1 dag
36mån
X
2 790 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.