Välj en annan kategori
Takljusbåge passande Transit, Sprinter, Movano, Boxer, Master.

Takljusbåge Fram passande Transit, Sprinter, Movano, Boxer, Master.

Art. nr.931-TB-60

En Takbåge med plats för extraljus eller LED ljusramp tillverkad i 60 mm rostfritt rör. OBS! I satsen så ingår det extraljus fästen för två ljus, så om ni önskar fler så beställer man 931-60-LF.

METEC

METEC som är vår leverantör är Europas ledande tillverkare av rostfria tillbehör till kommersiella fordon med fokus på Nordisk design.

Totalmått

0mm
0mm
200mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

6.6kg
0min
1 dag
36mån
X
3 600 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.