Välj en annan kategori
Frontbåge Hög till VW T6 Transporter 2016-.

Frontbåge Hög till VW T6 2016-.

Art. nr.931-T6-Y16-FB

Denna frontbåge är unikt modellanpassad till VW T6 2016- och följer bilens linjer snyggt.
Monterings detaljerna är noga framtagna till modellerna ovan för att få en så stabil infästning och enkelt montage som möjligt.
Frontbågen har fästen för 3 st extraljus (max diameter 20 mm) alt. LED ramp. Av dem har vi en mängd olika varianter som du kan välja mellan.
Passar ihop med bilens säkerhets assistans system (radar). Och om bilen har parkeringssensor framåt. Skuggas två av dessa och blockers måste sättas över dessa (beställ då 931-BLOCKERS).

METEC

METEC som är vår leverantör är Europas ledande tillverkare av rostfria tillbehör till kommersiella fordon med fokus på Nordisk design.

Totalmått

950mm
740mm
340mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

14kg
120min
1 dag
36mån
X
4 300 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.