Välj en annan kategori

Frontrör (Citybåge) till Mercedes Sprinter 2018- med infällda LED ljus.

Art. nr.931-SPRT-Y18-CB

Ett Frontrör (citybåge) med 2st infällda LED Mercedes Sprinter 2018- tillverkad i 60mm rostfritt rör. (Om bilen har LED i positionsljusen så behövs Can-Bus Interface #930-CAN.) OBS! Denna fungerar med bilens radar och speed control och parkerings sensorer.
Fästet är unikt framtaget till varje bilmodell för bästa utseende och så enkelt montage som möjligt.

Produktinformation:

-Högglanspolerad
-Rostfritt 304 stål, med mycket hög korrosionsbeständighet.
-Diameter 60 mm
-Plats för 3 extraljus
-Modellspecifika fästen.
-Framtagna i maskiner med mycket hög precision.

METEC

METEC som är vår leverantör är Europas ledande tillverkare av rostfria tillbehör till kommersiella fordon med fokus på Nordisk design.

Totalmått

0mm
0mm
0mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

9.8kg
90min
6 dagar
36mån
X
4 795 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.