Välj en annan kategori
Frontbåge Hög Talento, Vivaro, Trafic och NV300 2014-.
Frontbåge Hög Talento, Vivaro, Trafic och NV300 2014-.

Frontbåge Hög Talento, Vivaro, Trafic och NV300 2014-.

Art. nr.931-NTV-Y14-FB

Denna frontbåge är unikt modellanpassad till Trafic, Nv 300, Vivaro och Talento följer bilens linjer snyggt.
OBS! på 2020 modellen så krävs det viss modifiering av fästena tills leverantören gjort ändringarna som krävs. Monterings detaljerna är noga framtagna till modellerna ovan för att få en så stabil infästning och enkelt montage som möjligt.
Frontbågen har fästen för 3 st extraljus (max diameter 200 mm) alt. LED ramp. Av dem har vi en mängd olika varianter som du kan välja mellan.
Och om bilen har parkeringssensor framåt. Skuggas två av dessa och blockers måste sättas över dessa (beställ då 931-BLOCKERS).
{metec 60}

METEC

METEC som är vår leverantör är Europas ledande tillverkare av rostfria tillbehör till kommersiella fordon med fokus på Nordisk design.

Totalmått

1060mm
620mm
170mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

14.0kg
90min
1 dag
36mån
X
4 990 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.