Välj en annan kategori

Extraljusfäste (LightBar) till Trafic, Talento, NV300 och Vivaro 2014-.

Art. nr.931-NTV-Y14-ELB

Ett praktiskt extraljusfäste som gör det enkelt att montera extraljus på din Trafic, Talento, NV300 och Vivaro 2014-.
Fästet är unikt framtaget till varje bilmodell för att få en så stabil infästning och enkelt montage som möjligt.
Denna LightBar har fästen för 3 st extraljus (max bredd på ljusen 170mm/st) alt. LED ramp. Av dem har vi en mängd olika varianter som du kan välja mellan.

Produktinformation:

-Högglanspolerad
-Rostfritt 304 stål, med mycket hög korrosionsbeständighet.
-Diameter 48 mm
-Plats för 3 extraljus
-Modellspecifika fästen.
-Framtagna i maskiner med mycket hög precision.

METEC

METEC som är vår leverantör är Europas ledande tillverkare av rostfria tillbehör till kommersiella fordon med fokus på Nordisk design.

Totalmått

125mm
0mm
0mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

3.5kg
120min
6 dagar
36mån
X
1 600 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.