Välj en annan kategori

Bakstötfångarskydd i rostfritt passar Renault Master, Opel Movano och Nissan NV400 2010-.

Art. nr.931-IMMN-Y10-SS

Stötfångarskydd i Rostfritt stål till Movano, Master och NV400 2010- som skyddar den lackerade bakstötfångaren mot oönskade repor m.m. och på köpet får man en blänkande övre del på stötfångaren.
Det monteras med medföljande popnitar för säkraste fastsättning.

METEC

METEC som är vår leverantör är Europas ledande tillverkare av rostfria tillbehör till kommersiella fordon med fokus på Nordisk design.


Totalmått

1383mm
15mm
143mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

1.5kg
20min
1 dag
36mån
X
860 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.