Välj en annan kategori

Huvvindavvisare Toyota HiLux 2016-.

Art. nr.931-HI-Y16-HS

Huvvindavvisare som skyddar din huv från stenskott och den leder dessutom om luftströmmen något som gör att man inte får så mycket insekter på rutan. Designen är unik för varje bilmodell och monteringsdetaljerna är noga framtagna till modellerna ovan för att få en så stabil infästning och enkelt montage som möjligt passande Toyota Hilux 2016-.

Totalmått

1550mm
130mm
440mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

0.5kg
30min
1 dag
12mån
X
990 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.