Välj en annan kategori
Stege rostfri passande till Expert, Jumpy och ProAce 2017-.

Stege rostfri passande till Expert, Jumpy, ProAce 2017- och Vivaro 2020-.

Art. nr.931-EPJ-Y17-STE

Denna stege är unikt modellanpassad till Expert, Jumpy och ProAce 2017- och Vivaro 2020-.
Monterings detaljerna är noga framtagna till Expert, Jumpy och ProAce för att få en så stabil infästning och enkelt montage som möjligt.

METEC

METEC som är vår leverantör är Europas ledande tillverkare av rostfria tillbehör till kommersiella fordon med fokus på Nordisk design.

Totalmått

0mm
0mm
0mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

7.7kg
180min
10 dagar
36mån
X
2 099 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.