LS3 till din Caddy
Detta är en av våra mest populära bilinredningar till VW Caddy Standard. Du får bra förvaringsmöjligheter för såväl dina verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och ditt absolut minsta sortiment. Lådorna är populära att komplettera med våra nya sortimentlådor. Samt att komplettera gaveln med våra nya Smartboxar för att maximera förvaringsutrymmet.
5.843 SEK
Välj en annan kategori
Stötfångarskydd i rostfrittstål till Expert, ProAce, Jumpy 2017-.

Stötfångarskydd i rostfrittstål till Expert, ProAce, Jumpy 2017- och Vivaro 2020-

Art. nr.931-EJP-Y17-SS

Stötfångarskydd i Rostfritt stål till Expert, ProAce, Jumpy 2017- och Vivaro 2020-som skyddar den lackerade bakstötfångaren mot oönskade repor m.m. och på köpet får man en blänkande övre del på stötfångaren.
Det monteras i befintliga bultar och med 3M tejp. Man gör således ingen åverkan på bilen om man skulle vilja demontera skyddet.

METEC

METEC som är vår leverantör är Europas ledande tillverkare av rostfria tillbehör till kommersiella fordon med fokus på Nordisk design.Totalmått

1240mm
75mm
143mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

0.5kg
20min
1 dag
36mån
X
699 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.