Välj en annan kategori
Sidorör utan steg till VW Caddy Maxi 2016-.

Sidorör utan steg till VW Caddy Maxi 2016-.

Art. nr.931-CADDY-Y16-MAXI-ST

Blank polerade sidorör med svetsade ändar i rostfritt stål som ger din bil skydd mot stötar och ger den ett snyggt utseende.

Produkt information:

Alla sidorör är tillverkade i högglanspolerad rostfritt stål (60mm).
De levereras alltid parvis.
Monteringsbeskrivning ligger alltid i förpackningen.
Alla sidorör går att beställa med LED belysning på sidorna (ring oss för mer information).

METEC

METEC som är vår leverantör är Europas ledande tillverkare av rostfria tillbehör till kommersiella fordon med fokus på Nordisk design.

Totalmått

2260mm
80mm
200mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

7.0kg
120min
1 dag
36mån
X
4 350 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.