Välj en annan kategori
Frontbåge EU Svart VW Caddy 2016-.

Frontbåge EU Svart VW Caddy 2016-.

Art. nr.931-CADDY-Y16-EU-BL

Vår populära EU-godkända frontbåge tillverkad i SS2333 rostfria rör och lackerad i svart strukturlack, diametern på rören är 63 mm.
Frontbågarna är godkända av EU (EC/78/2009). Våra LEDljus ramper, Hella lampor eller LED lampor passar perfekt på de färdigsvetsade fästena.
Frontbågarna är anpassade för varje bilmodell med ett mycket enkelt montage.
Passar VW Caddy 2016-.
Alla monteringsdetaljer medföljer.
OBS! Inga extraljus ingår.

Totalmått

1080mm
530mm
230mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

7.0kg
120min
14 dagar
36mån
X
5 490 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.