LS3 till din Caddy
Detta är en av våra mest populära bilinredningar till VW Caddy Standard. Du får bra förvaringsmöjligheter för såväl dina verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och ditt absolut minsta sortiment. Lådorna är populära att komplettera med våra nya sortimentlådor. Samt att komplettera gaveln med våra nya Smartboxar för att maximera förvaringsutrymmet.
5.843 SEK
Välj en annan kategori
Frontbåge Hög till Berlingo och Partner 2016-.
Frontbåge Hög Svart till Berlingo och Partner 2016-.

Frontbåge Hög Svart till Berlingo och Partner 2016-.

Art. nr.931-BP-Y16-FB-BL

Snygg design som är modellanpassad unikt för varje bilmodell med plats för tre extraljus.
Produkt information:
Rostfritt (304) stål lackad med svart struktur.
Passar Citroen Berlingo och Peugot Partner.
Plats för tre extraljus.
Alla monteringsdetaljer medföljer.
OBS! Inga extraljus ingår.
OBS! Har bilen parkeringssensorer fram så måste du komplettera med blockers!

Totalmått

1060mm
620mm
170mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

16.0kg
90min
8 dagar
36mån
X
5 825 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.