Välj en annan kategori
Fotsteg i rostfritt till framdörrar till Ducato, Boxer och Jumper.

Fotsteg i rostfritt till framdörrar till Ducato, Boxer och Jumper.

Art. nr.931-BDJ-Y14-FSF1

Ett mycket praktiskt fotsteg som fungerar att sätta både på förare och passagerarsidan för dig som vill på ett enkelt sätt kliva in och ur ditt fordon. Det är tillverkat i rostfritt stål och stigplattan har stansade hål för bästa halkskydd. Denna levereras med montering kit.

Totalmått

690mm
70mm
140mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

10.2kg
100min
1 dag
36mån
X
1 790 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.