LS3 till din Caddy
Detta är en av våra mest populära bilinredningar till VW Caddy Standard. Du får bra förvaringsmöjligheter för såväl dina verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och ditt absolut minsta sortiment. Lådorna är populära att komplettera med våra nya sortimentlådor. Samt att komplettera gaveln med våra nya Smartboxar för att maximera förvaringsutrymmet.
5.843 SEK
Välj en annan kategori
ACC-Kit standard Ford Ranger 12-

ACC-Kit standard Ford Ranger 12-

Art. nr.929-ACC-KIT

Med detta ACC-kit kan man styra bilens automatiska klimatanläggning.

För bästa funktion skall klimatanläggningen ställas in på full värmare och luften på framrutan innan bilen stängs av.

När man sedan startar värmaren så startar klimatanläggningen upp på senast valda inställning.

Egenskaper

Allmän information
ACC-kit Ford Ranger 2012>

Totalmått

0mm
0mm
0mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

2.4kg
120min
1 dag
12mån
X
780 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.