LS3 till din Caddy
Detta är en av våra mest populära bilinredningar till VW Caddy Standard. Du får bra förvaringsmöjligheter för såväl dina verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och ditt absolut minsta sortiment. Lådorna är populära att komplettera med våra nya sortimentlådor. Samt att komplettera gaveln med våra nya Smartboxar för att maximera förvaringsutrymmet.
5.843 SEK
Välj en annan kategori
Förbrukningsbatteri Varta 105AH

Förbrukningsbatteri. Varta Ifs105ah prof.

Art. nr.928-BAT-FB-105AH

Fritidsbatteri från Vartar som passar perfekt till båtar, husvagnar eller andra fordon som kräver extra batteriförbrukning. Det är ett underhållerfritt och helt slutet batteri som kan lutas 90 grader tillfälligt. Batteriet har en lagerhållningstid på 6 -12 månader förutsatt att batteriet är fullladdat.

Specifikation:
Spänning [V]: 12 V
Batterikapacitet [Ah]: 105 Ah
Köldstartström EN [A]: 750 A
Batterikapacitet 5h [Ah]: 85 Ah
Cyklingstålighet: 200 cykler/50% DOD

Totalmått

330mm
240mm
175mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

23.9kg
60min
1 dag
12mån
X
1 800 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.