LS3 till din Caddy
Detta är en av våra mest populära bilinredningar till VW Caddy Standard. Du får bra förvaringsmöjligheter för såväl dina verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och ditt absolut minsta sortiment. Lådorna är populära att komplettera med våra nya sortimentlådor. Samt att komplettera gaveln med våra nya Smartboxar för att maximera förvaringsutrymmet.
5.843 SEK
Välj en annan kategori
Varta 105A AGM batteri

Varta 105A AGM batteri

Art. nr.928-BAT-AMG-105A

Detta är ett så kallat kombinationsbatteri från Varta, perfekt för både start och förbrukning. Med en kraftfull startkapacitet samtidigt som djupcyklingsegenskaperna är bättre än de flest förbrukarbatterierna. Med Vartas kunskap och AGM-tekniken har man skapat detta batteri som ger hög startström och 400 cykler vid 50 % urladdning. Batteriet är även tippsäkert till 90 grader under längre perioder.

Specifikation:
Spänning [V]: 12 V
Batterikapacitet [Ah]: 105 Ah
Köldstartström EN [A]: 950 A
Batterikapacitet 5h [Ah]: 95 Ah

Totalmått

394mm
190mm
175mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

29.0kg
60min
1 dag
12mån
X
3 436 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.