Välj en annan kategori

Ws Inverter 1500W ren sinus

Art. nr.928-520004-L

Beskrivning:
En inverter omformar likspänning, typiskt från ett batteri till växelström som i detta tilfälle är vanlig 230 volt.
Typiska bruksområden är i båtar, servicebilar, amublanser, brandbilar, lastbilar, speciellt för långtransport och handverkare.

Inverterna har inbyggt fem olika säkerhetsfunktioner, för låg inspänning, för hög inspänning, för hög belastning, för hög temperatur samt kortslutning.

Denna beskrivning gäller för 300W, 600W,1200W och 1500W inverterna.Egenskaper:

Ren sinus utgång
Hög effektivtet
Fläkthastigheten reguleras efter lasten
Ljudsignal vid låg batterispänning
Automatisk re-start efter låg spänning
Över/underspänning, överbelastning, kortslutning och övertemp skydd

Totalmått

340mm
75mm
205mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

3.8kg
240min
1 dag
12mån
X
3 418 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.