Välj en annan kategori
Transportbils backkamera.

Transportbils backkamera.

Art. nr.924-TBK-SM

Transportbilskameran monteras på fordonets tak för att ge en stor spridning av kamerans lins. Den har en CCD/CMOS sensor med en upplösning på 752x582 pixlar. Kameran är vattentät och IP68 klassad.

Totalmått

210mm
95mm
130mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

0.4kg
150min
1 dag
12mån
X
1 777 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.