LS3 till din Caddy
Detta är en av våra mest populära bilinredningar till VW Caddy Standard. Du får bra förvaringsmöjligheter för såväl dina verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och ditt absolut minsta sortiment. Lådorna är populära att komplettera med våra nya sortimentlådor. Samt att komplettera gaveln med våra nya Smartboxar för att maximera förvaringsutrymmet.
5.843 SEK
Välj en annan kategori

Backkamera för nummerskylts montage.

Art. nr.924-K-360

En liten diskret kamera att placera på bakdörren eller runt nummerskylten. Kameran har en bred vy och är ställbar i 360 grader med en enkel skruv. Denna kamera lämpar sig väldigt bra när man ska se dragkroken och hinder runt bilen. Kopplas ihop med vår 4,3” display eller backspegelmonitor. Upplösning på 720x567 (NTSC) med en CCD/CMOS kamerasensor. Kameran är även IP68 klassad och är garanterad att klara tuffa väder.

Totalmått

21mm
19mm
21mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

0.2kg
150min
1 dag
12mån
X
690 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.