Välj en annan kategori
Backspegels monitor universal.

Backspegels monitor universal.

Art. nr.924-D43-WB

En mycket praktisk LED backspegelsmonitor som limmas med ett universal fäste i rutan på bilar som inte har original backspegel. Upplösningen är 480x272 pixlar (16:9) och monitorn är täckt med ett specialglas så att displayen knappt syns när den är avstängd. . Detta är ett smidigt sätt att koppla in en backkamera utan att ta upp plats på instrumentbrädan eller i interiören.
Storlek på skärm: 4,3 tum.
Ström: DC8-24v
Full HD display
Backspegelsfäste med clips medföljer. OBS! måste limmas på bilens ruta (lim medföljer).

Totalmått

283mm
90mm
40mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

0.0kg
90min
1 dag
12mån
X
1 355 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.