LS3 till din Caddy
Detta är en av våra mest populära bilinredningar till VW Caddy Standard. Du får bra förvaringsmöjligheter för såväl dina verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och ditt absolut minsta sortiment. Lådorna är populära att komplettera med våra nya sortimentlådor. Samt att komplettera gaveln med våra nya Smartboxar för att maximera förvaringsutrymmet.
5.843 SEK
Välj en annan kategori

ABAX Körjournal

Art. nr.922-H5-B5-D2-ABAX

Full kontroll på din körning.
En elektronisk körjournal är en smart lösning för alla som använder bil i arbetet. Körjournalen dokumenterar automatiskt all körning via GPS, kan beräkna milersättning, bränsleförmån samt eliminera risken för att bli upptaxerad vid en skatterevision. ABAX Körjournal jobbar i realtid - hela tiden.

Med en ABAX Körjournal kan du:
- Säkerställa korrekt dokumentation och pålitlig positionering av dina fordon
- Förenkla dokumentationsprocessen för både dina medarbetare och ditt företag för att slippa problem vid en skatterevision
- Öka besparingar och sänka kostnader relaterade till fordon som används i arbetet

ABAX Körjournal gör arbetsdagen enklare, både för bilförare och företaget genom att effektivt och enkelt förse er med korrekt dokumentation om varje fordons resor och rörelser. De lägger även stor vikt vid att skydda de personuppgifter som samlas in, så att alla medarbetare ska känna sig trygga och säkra.

ABAX Körjournal är alltid uppdaterad för att följa de senaste lagarna, rekommendationerna och riktlinjerna från Skatteverket gällande hantering av bilar i arbetet. Med deras expertis inom skatteregler kan de, som en del av paketet, erbjuda kostnadsfri rådgivning till kunder. Detta för att säkerställa att allt sköts på ett tryggt och korrekt sätt - så att du kan fokusera på att driva ditt företag.

För att se hur ABAX Körjournal fungerar i praktiken, se denna video: https://youtu.be/5YTFIsEcFI8
För mer information, läs mer på ABAX hemsida: https://www.abax.com/se

*Månads kostnad för abonnemang från Abax tillkommer

Totalmått

45mm
20mm
45mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

0.1kg
60min
1 dag
36mån
X
650 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.