LS3 till din Caddy
Detta är en av våra mest populära bilinredningar till VW Caddy Standard. Du får bra förvaringsmöjligheter för såväl dina verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och ditt absolut minsta sortiment. Lådorna är populära att komplettera med våra nya sortimentlådor. Samt att komplettera gaveln med våra nya Smartboxar för att maximera förvaringsutrymmet.
5.843 SEK
Välj en annan kategori

2st Arbetsljus LED Lågbyggda 15W, (1080 lumen/st).

Art. nr.921-B14-H5-D7-15W-A2

Ett mycket populärt och pålitligt arbetsljus anpassat för transportbilar. Då man ofta placerar dessa på låghöjd och närma där man arbetar
har vi valt ett 15W arbetsljus med 1080 lumen så man inte ska bli allt för bländad när man vänder sig mot bilen.
Samtidigt har detta ljus en snygg design som man kan fästa under t.ex. ett takräcke eller i bilen utan att ta för mycket plats.

Specifikation
LED: 5 st X 3 watt.
Volt: 9-32 V DC.
Styrka: 15 watt.
Lumen: 1080 lumen
Flood Beam.
IP68
Aluminium hus och monteringsdetaljer i rostfritt.
Brinntid: 50.000 tim
-Är testad hos SWEDAC ackrediterat företag och har klarat ACT test (samma som Volvo och Scania använder), samt ljus testade i Sverige.

Totalmått

140mm
50mm
70mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

0.4kg
5min
1 dag
36mån
X
438 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.