LS3 till din Caddy
Detta är en av våra mest populära bilinredningar till VW Caddy Standard. Du får bra förvaringsmöjligheter för såväl dina verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och ditt absolut minsta sortiment. Lådorna är populära att komplettera med våra nya sortimentlådor. Samt att komplettera gaveln med våra nya Smartboxar för att maximera förvaringsutrymmet.
5.843 SEK
Välj en annan kategori

Varningsljusramp Microbe 248mm

Art. nr.83-L24-H4-B17

Varningsljusrampen ger ett tydligt blinkande sken för att göra andra bilister eller personer medvetna om fordonet vid arbete. Tack vare LED-tekniken tar ljuskällan inte skada av att tändas och släckas snabbt under längre tider.

Specifikation:
12 & 24Vdc
Magnetmontage
L: 248mm
B: 172mm
H: 37mm
ECE REG65
Levereras med 3m rak cigg-kabel

Totalmått

248mm
37mm
172mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

0.0kg
140min
1 dag
24mån
X
3 360 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.