Välj en annan kategori

Varningsljusramp Aerolite Rotor 1500mm

Art. nr.83-L150-H15-B22

Vid arbete i närheten av vägar är det mycket viktigt att synas ordentligt, för att påkalla uppmärksamheten hos andra trafikanter. Rotorljusramp försedd med två roterande rotorljus. Passar både för fast montage och för montage på lastbåge. Ljuset har en belyst reklamplats i mittsektionen.

Specifikation:
12 eller 24 Vdc
Två halogen rotorljus
Belyst reklamplats
högd: 143mm utan fäste
Fyra fästbultar
ECE REG65

Totalmått

1495mm
140mm
155mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

6.0kg
140min
1 dag
24mån
X
4 890 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.