LS3 till din Caddy
Detta är en av våra mest populära bilinredningar till VW Caddy Standard. Du får bra förvaringsmöjligheter för såväl dina verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och ditt absolut minsta sortiment. Lådorna är populära att komplettera med våra nya sortimentlådor. Samt att komplettera gaveln med våra nya Smartboxar för att maximera förvaringsutrymmet.
5.843 SEK
Välj en annan kategori

Varningsljusramp Awizard 1270mm

Art. nr.83-L127-H7-B30

Varningsljuset ger ett tydligt blinkande sken för att göra andra bilister eller personer medvetna om fordonet vid arbete. Tack vare LED-tekniken tar ljuskällan inte skada av att tändas och släckas snabbt under längre tider. Montering av varningsljuset sker med våra egna takfötter.

Specifikation:
12 & 24V dc
Bredd: 300mm, Höjd: 70mm, Längd: 1270mm
Ramperna levereras med 3m kabel
ECE REG65
IP54

Totalmått

1270mm
70mm
300mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

8.8kg
20min
1 dag
24mån
X
10 160 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.