LS3 till din Caddy
Detta är en av våra mest populära bilinredningar till VW Caddy Standard. Du får bra förvaringsmöjligheter för såväl dina verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och ditt absolut minsta sortiment. Lådorna är populära att komplettera med våra nya sortimentlådor. Samt att komplettera gaveln med våra nya Smartboxar för att maximera förvaringsutrymmet.
5.843 SEK
Välj en annan kategori

Varningsljusramp LEPTOS 1114mm Klass 2

Art. nr.83-L1114-H50-B30

12 & 24 volt
Bredd: 306mm, höjd: 50mm
Erbjuds med orange, blått alternativt kombinerat orange & blått ljus
Cruise light/steady burn
Klass 1 och 2
Möjlighet att extrautrusta ramperna med alley lights
Ramperna levereras med 3m kabel
CC-mått för montering: 100mm
ECE REG65

Totalmått

1114mm
50mm
309mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

7.0kg
20min
1 dag
24mån
X
12 164 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.